Bonuswerking

Indien u tevreden bent over ons… zeg het dan voort en wij belonen u :

Het idee

Het merendeel van onze verkoop gebeurt via mond-to-mond reclame en herhalingsaankopen door tevreden klanten. Dit is fantastisch en efficiënt want dit bespaart ons veel geld op ons marketingbudget. Omdat wij denken dat onze klanten-dakdekkers de meest competente mensen zijn om de kwaliteit van onze producten te evalueren, te waarderen en te promoten, werd het hoog tijd om allen die bijdragen tot ons succes hiervoor te belonen.


Hoe het werkt

Registreer u als een “CRS-ambassadeur” via onderstaand formulier. Nadat u dit heeft gedaan beveelt u ons aan bij uw relaties: collega-dakdekkers, opdrachtgevers, architecten en iedereen die actief is in de dakenbranche en geïnteresseerd is in onze dakmaterialen. Indien u zelf een eigen website hebt, plaats er dan ook een link naar “www.construmat.be” op.
Wanneer uw relatie dakmaterialen nodig heeft, geef ons dan zijn naam en adres door. Wanneer hij ook effectief voor meer dan € 2.500.- materialen bij ons aankoopt dan geven wij u een éénmalige commissie van € 250,- op het totaalbedrag incl. btw na verkoop.


Wie kan zich hiervoor opgeven?

 1. Iedereen uit ons klantenbestand die in het verleden reeds dakmaterialen bij ons heeft gekocht.
  2. Dakdekkers, loodgieters, aannemers en architecten (uitsluitend btw-plichtigen).

Kan ik mezelf aanbevelen als klant?

Ja, u kunt uzelf ook opgeven maar we honoreren uw enthousiasme pas bij de volgende klant die u ons doorgeeft 😉


Wanneer is er verkocht?

Pas nadat CRS een order heeft geaccepteerd en vervolgens de klant zijn levering volledig heeft ontvangen en volledig heeft betaald.


Bijkomende vragen?

Aarzel niet om bij uw registratie bijkomende vragen te stellen of bel ons voor meer inlichtingen op 03 449 65 29 van maandag tot vrijdag tussen 07:00 en 12:00 uur.

 

 

Registreer u vandaag nog:

  Regel 2

  Postcode

  Plaatsnaam

  Pin It on Pinterest